image image
Druki do pobrania

Druki do pobrania

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art.13 ust.1 i ust.2 ogólnego rozporządzenia o ochronie  danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r. informuję, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Nisku z siedzibą przy ul. Paderewskiego 4, tel. 18 8412 773, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

2. Z Inspektorem Danych Osobowych w Poradni można się skontaktować się pod adresem: e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

3. Pani/Pana dane będą przetwarzane w celu wydania opinii, orzeczenia, prowadzenia terapii, badań przesiewowych, pilotażowych.

4. Pani/Pana dane będą przechowywane przez okres realizacji tych zadań oraz okres określony przepisami kancelaryjnymi i archiwalnymi

5. Ma Pani/Pan  prawo do:

  • dostępu do treści swoich danych
  • ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania
  • do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, jeżeli przetwarzanie odbywa się na postawie zgody
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych

6. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, jednak konsekwencją niepodania tych danych  będzie brak możliwości   zrealizowania celu.

7. Pani/Pana dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu  przetwarzaniu, w tym profilowaniu.

Witamy na naszej stronie


Serdecznie witamy na stronie Poradni
Psychologiczno-Pedagogicznej w Nisku

Jesteśmy dla dzieci, młodzieży i wszystkich dorosłych odpowiedzialnych i zaangażowanych w ich rozwój. Pomagamy zapobiegać trudnościom rozwojowym, zagrożeniom społecznym i tworzyć funkcjonalne systemy rodzinne i środowiskowe.

Poradnia Informacje

Studia Podyplomowe

GODZINY PRZYJĘĆ PORADNI
Poniedziałek 7.30-16.00
Wtorek 7.30-17.00
Środa 7.30-17.00
Czwartek 7.30-15.00
Piątek 7.30.15.00

BIBLIOTEKA PEDAGOGICZNA POLECA

Autyzm